Знайомство з шоурумом Horm Italia в Ла Пієтра

На початку серпня команді Palazzo d’Oro вдалося відвідати фабрику та шоу-рум Horm Italia в Ла Пієтра.

Horm Italia Srl – виробник італійських дизайнерських меблів для дому та за контрактом, що об'єднує три бренди: Horm, Casamania та Orizzonti Italia.

Місією бренду є комфорт людей у всіх проявах щоденного життя. Їжа, робота, суспільство, відпочинок, сон – основні види діяльності, орієнтуючись на які, фабрика виробляє меблі високого стандарту.

стол, стулья, шкаф, полки, диван

Horm Italia Srl виготовляє дивани, крісла, столи, блоки для зберігання речей, вішаки, полиці, матраци та меблі для домашнього декору, робочі місця і місця для відпочинку з високими функціональними та дизайнерськими особливостями, що забезпечують фізичний та емоційний комфорт.

HORM пропонує стиль «сучасного дизайну», у якому поєднуються середземноморські, японські, скандинавські та північноамериканські мотиви. Колекція призначена для ринку житлової нерухомості, але також може використовуватися для Soft Contract. Призначений для культурного та освіченого споживача, бренд поєднує в собі естетику, функціональність та якість матеріалів, що дозволяє надати житлу ексклюзивний і вишуканий вигляд.

диван, кресло, стол, стулья, вешалка, полки

CASAMANIA має еклектичний стиль, де повсякденні меблі інтерпретуються через космополітичні і авангардні мотиви, створюючи іронічний і «попсовий» дизайн. Меблі втрачають свої звичні функції і стають «головними героями», здатними викликати спогади, образи, емоції і настрої. Колекція строго орієнтована на сучасні тенденції Soft Contract і може використовуватися в проєктах по меблюванню високого класу, де загальні зони для роботи і відпочинку створені так, щоб приносити задоволення від життя.

стол, стулья, шкаф, полки, диван

ORIZZONTI ITALIA – фахівець зі сну, що пропонує матраци для дому та готелів, розроблені, аби дарувати відчуття фізичного та емоційного комфорту. Консолідовані медичні дослідження демонструють, що не існує ідеального матрацу, але є продукт, найбільш придатний для кожної людини. Філософія бренду полягає в тому, щоб поставити людину в центр проєкту, а її конкретні потреби визначити за допомогою точних наукових параметрів.декор, посуда, мебель

декор, посуда, мебель, НАталья Черняткевич, Алёна Жерновая