Виставка Мілан 2021. Seletti

SELETTI – чарівне місце, де дизайн поєднується з попартом.

Від самого свого започаткування у 1964 році бренд Seletti дотримується принципу професійного обслуговування і постійних досліджень, тяжіючи до новаторства й оригінальності. Компанія спеціалізується на дизайнерських проєктах і творчих якостях італійської майстерності.

На міжнародній виставці меблів і предметів інтер'єру 2021 року в Мілані ми надихнулися брендом Seletti, його барвистістю і неординарністю. Усі його вироби є помітними, яскравими і неповторними.

Виняткова колекція домашнього декору, народжена в результаті співпраці Мауріціо Каттелана і П'єрпаоло Феррарі.
Співпраця між Diesel Living і Seletti – це вибух оригінальності для дому та інтер'єру: суміш індустріального стилю, похмурого і адреналінового рок-н-ролу зі сплеском яскравої і пустотливої попмузики.
Маркантоніо Раймонді Малерба став одним з найбільш шанованих італійських дизайнерів свого покоління. Разом із Seletti він втілює у життя прості повсякденні вияви з творчим відтінком. Результатом їхньої колаборації став новий дизайн, натхненний світом флори й фауни, – експериментальний і несподіваний.
Seletti і Studio Job створюють сміливу та інноваційну співпрацю з брендами, що характеризується нестандартним і зухвалим дизайном.
Колекції, у яких мистецтво поєднується з людською повсякденністю, передають своїм клієнтам бачення унікального, індивідуального і веселого способу життя. Сьогодні Seletti націлений на нові постановки та постійну подорож у рамках ідеї краси.