Виставка Мілан 2021. Moroso

Італійський меблевий бренд Moroso – це насамперед креатив. Кожен продукт фірми є авторським дизайнерським рішенням. Від самого заснування підприємства в 1952 році, компанія тісно співпрацювала з такими відомими дизайнерами, як Ron Arad, Carlo Colombo, Enrico Franzolini, Marc Newson, Toshiyuki Kita та Patricia Urquiola.

Меблі Moroso – це сучасний еклектичний дизайн, який ввібрав в себе безліч стилів, форм і культурних традицій. Величезне значення дизайнери надають кольоровій гамі предметів інтер'єру. Оббивні матеріали м'яких меблів бренду не просто вирізняються яскравістю: кожен колір органічно поєднується з виробом, доповнюючи форму і створюючи нову атмосферу. Кольорова гама не обмежується присутністю одного або двох відтінків, часто виріб рясніє більш ніж десятком різних кольорів на одному предметі. Але всі вони поєднуються у картинку, що завжди є приємною для очей.

Другою, не менш важливою характеристикою елітних італійських меблів, є їхня функціональність. Іноді форма крісла або стільця настільки незвичайна, що, здається, ніби вони незручні. Однак не дарма кажуть, що зовнішність оманлива. Створюючи свої вироби, дизайнери також враховують анатомічні особливості людського тіла. Креативний зовнішній вигляд італійських меблів – далеко не єдине завдання, яке зобов'язані виконувати дизайнери. Адже предмети інтер'єру в першу чергу покликані полегшити повсякденне життя людини, забезпечуючи комфорт та затишок.

Компанія пропонує широкий асортиментний ряд італійських столів і стільців, які підійдуть для облаштування їдальні та кухні. Крім домашніх інтер'єрів, що випускає Moroso, фірма пропонує меблі, що здатні вдало доповнити громадські та комерційні приміщення. Більше того, ексклюзивний дизайн предметів інтер'єру допоможе створити неповторну атмосферу навколо. Це є особливою перевагою для готельно-ресторанного бізнесу, адже цікавий інтер'єр кафе чи бару може стати запорукою успіху і процвітання.