Скляне мистецтво розвивається

Італія – країна, відома не лише смачною пастою та піцою, але й творчими людьми. Команда Palazzo d’Oro вдачна співпраці з брендом Vetreria Artistica Rosa та радо побувала на виробництві «фабрики рожевого скла».

свет, освещение, муранское  стекло

Завод Artistica Rosa був заснований маестро Карло Роза, який згодом передав свою пристрасть до мистецтва скла синам Денису і Омару:

«Скло викликало в мене неабияке захоплення ще з дитинства. Я легко дізнався техніки і «секрети» різних процесів обробки цього матеріалу, таким чином вивчаючи мистецтво найкращих майстрів.

Пристрасть і досвід, накопичені за довгі роки роботи, пошук краси і досконалості між теплом печі та здатністю перетворити скло на справжній витвір мистецтва… Ось що я намагався передати своїм дітям – любов до мистецтва скла.

Скеровані цим ентузіазмом, ми вирішили створити власну колекцію люстр, аплікацій та інших предметів інтер'єру, виготовлених власноруч відповідно до найдавніших традицій видувного скла з Мурано... »

Карло Роза

З часом чоловіки спільними зусиллями зміцнили основи компанії, яка стала відправним пунктом для створення великих проєктів на національному та міжнародному рівнях. Накопичений роками досвід дозволяє їм виготовляти витвори з технічними характеристиками різної складності.

Майстерність і творчість – природні дари, властиві всім трьом майстрам. Карло, Денис та Омар об'єднують різні оригінальні та новаторські ідеї для створення унікальних продуктів. Разом з цим, увага до потреб  замовника дає широкі можливості для виготовлення унікальних робіт, сповнених яскравої індивідуальності.

свет. освещение, муранское стекло

свет, освещение, муранское  стекло

свет, освещение, муранское  стекло

свет, освещение, муранское  стекло